HTH Original Universal Cream

HTH original universal cream

HTH Original Universal Cream

HTH Original Universal Cream är en intensivt vårdande och långvarigt återfuktande hudkräm för torr och extra torr hud. Den har varit en räddare i nöden sedan 1970! Hudkrämen passar perfekt till områden som är torra och kan behöva en extra fuktboost som händer, fötter och armbågar.

Återfuktande ingredienser som finns naturligt i huden

Universal Cream innehåller hudens egna fuktgivare karbamid, mjölksyra och betain. De är effektiva ingredienser mot torr hud och gör huden mjuk och smidig.

Krämen är oparfymerad. Den är även dermatologiskt testad och är bevisat effektiv mot torr hud. HTH gör vad den heter, den Hjälper Torr Hud!

HTH Original Universal Cream är Svanenmärkt och veganmärkt av Vegan Society. Tuben är gjord i 56% återvunnen plast.

Aqua, Urea, Propylene Glycol, Betaine, Lactic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Diethylhexyl Carbonate, Petrolatum, Sodium Citrate, PEG-30 Stearate, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Cetyl Phosphate
HTH Original Universal Cream är Svanenmärkt och certifierat vegansk av Vegan Society. Tuben är dessutom gjord i 56% återvunnen plast.

Karbamid

Karbamid är en huvudingrediens i HTH som återfinns naturligt i huden. Torr hud beror ofta på en brist av karbamid. Hudkrämerna från HTH innehåller en hög nivå av karbamid.

Här kan du köpa HTH