Välj en mild hudkräm

Välj en mild hudkräm

En naturlig och mild hudkräm som kan användas av hela familjen är en bra idé!

Under de senaste åren har man ökat fokus på ingredienserna i hudkrämer: En ny dokumenterad mild lotion som skyddar och vårdar torr och känslig hud, oavsett ålder, är en bra idé!

Dokumenterad mild

hth skin repair har gått igenom en omfattande hälso- och miljökontroll och innehåller inga parabener, parfymer eller färgämnen.

Krämen återfuktar huden och normaliserar hudens barriärfunktion. Den innehåller utvalda oljor och hudens egna naturliga fuktgivande ingredienser.

Ta hand om huden

Eftersom torr hud förekommer eller förvärras av yttre faktorer, är det mycket du kan göra för att hjälpa din hud att upprätthålla sin naturliga balans. Tänk fukt!

Konsistensen av lotion är också viktig. hth skin repair är lätt att applicera och absorberas snabbt in i huden.

Extra torr och känslig hud behöver en kräm som är speciellt utformad för att skydda och vårda huden. Speciellt under perioder när huden utsätts för ytterligare påfrestningar. Utvalda oljor med vitamin E upprätthåller en frisk hud.

Krämer med hudens egna naturliga fuktgivande ingredienser, såsom karbamid och mjölksyra ger en naturlig balans. Beta Glukan främjar cellförnyelsen och förbättrar hudens elasticitet. Hudens skyddsbarriär normaliseras och fukt i hudlagren bevaras.

Dokumenterad effekt

Välj en hudkräm som är kliniskt och dermatologiskt testat. En hudkräm som håller sina löften.

hth skin repair är en speciell kräm som skyddar och vårdar huden, oavsett ålder. Krämen är dokumenterat mild, återfuktande och normaliserar hudens skyddsbarriär.

Ta hand om din hud!