Detta vill familjen ha

Använd en kräm som passar för hela familjen

Torr och känslig hud kan drabba både barn och vuxna, i alla åldrar. Du behöver inte köpa massa olika produkter för att reparera och skydda familjens hud. Riktig hudvård och en mild, näringsrik kräm räcker länge.

Vanligt med torr hud

Torr hud är vanligare än du kanske tror. De flesta upplever detta i en eller flera perioder i livet, speciellt om vintern. Huden känns stram och kan se sliten ut. Då producerar huden mindre talg än normal hud. Den saknar de fettämnen den behöver för att bevara fuktigheten och bygga upp sitt skydd mot extern påverkan. Därmed blir hudbarriären påverkad. Extra torr hud är väldigt obehagligt och kan flagna eller klia.

Torr hud är förstadiet till känslig hud. När hudens skyddande barriär sviker blir huden extra mottaglig för ämnen som irriterar den.

 

Ömtålig hud

Bebisar och barn har mycket ömtålig och känslig hud.

Bebisar och barn har mycket ömtålig och känslig hud. I likhet med vuxna kan deras hud reagera med torrhet och irritation när den blir utsatt för yttre påverkan som väder, vind och fuktfattigt inhomhusklimat, eller för starka hudprodukter.

Det är viktigt att förebygga hudproblem hos barn!

 

 Mild specialkräm

hth skin repair (bildet) är en specialkräm som beskyddar och vårdar huden, oavsett ålder. Krämen är dokumenterat mild, tillför huden fuktighet och normaliserar hudens skyddsbarriär. Den innehåller utvalda oljor och hudens egna fuktighetsgivande ingredienser.

Denna hudkrämen är utvecklad för att kunna användas av hela familjen, både i ansiktet och på kroppen. Den har en fin konsistens och absorberas snabbt av huden.

hth skin repair är dermatologiskt testad. Du hittar den i butik och apotek nära dig.